Deci daca am peretii interior izolati cu polistiren si vin cei cu reabilitarea termica si ii izoleaza si pe exterior,nu este nici-o problema?

Deci daca am peretii interior izolati cu polistiren si vin cei cu reabilitarea termica si ii izoleaza si pe exterior,nu este nici-o problema?
Aparitia igrasiei dupa reabilitarea termica apare in conditiile in care nu exista ventilatie. Ventilatia se face prin geamuri si prin sistemele de aerisire ale locuintei. Inteleg ca locuiti la bloc. Din experienta stiu ca foarte multi locatari si-au spart pereti interiori si au desfiintat aerisirea din bucatarie si baie lucru care nu face decat deservicii. Chiar daca dumneavoastra inca aveti aceste aerisiri in apartament dar vecinii le-au desfiintat (sansa este foarte mare sa fie asa) din pacate nici apartamentul dumneavoastra nu mai este ventilat corespunzator si asa exista riscul aparitiei igrasiei. In schimb, daca aveti geamuri de buna calitate puteti ventila prin ele. Iata la ce ma refer: https://www.salamander-termopane.ro/aerisire-clapeta-grila Este ca atunci cand purtati un costum de sky de buna calitate si v-ati incalzit prea tare si vreti sa va racoriti dar sunteti transpirat si va e frica sa nu raciti si constatati ca acel costum are niste fermoare pe la subbrat pe care daca le deschideti va racoriti fara sa va e frig...
Va multumesc si am sa vad ce preturi sunt la aceste aerisiri,posibil sa le recomand si altor persoane
Cu placere! Va stau la dispozitie si pentru alte intrebari! O primavera frumoasa va doresc! L. Andries
Lucru în România