Deasupra garajului lipit de casa am o terasa, placata cu gresie. pe placa turnata, am izolat cu carton lipit prin incalzire, peste care am turnat sapa...
Deasupra garajului lipit de casa am o terasa, placata cu gresie. pe placa turnata, am izolat cu carton lipit prin incalzire, peste care am turnat sapa,iar aceasta a fost placata cu gresie.dupa 4 ani apa s-a strecurat pe sub peretele -margine al terasei si curge pe perete, oridecate ori ploua.
Mai nou am obs. ca s-au slabit si cateva placi, deci apa o ia si pe sub adezivul gresiei si curge, dar numai pe peretele ext. al garajului.
Daca i-mi poate da cineva un sfat , pt. o lucrare mai simpla.Multumesc
Buna ziua,
Daca inca nu ati gasit o solutie la problema d.stra, noi v-am trimis o prezentare a serviciilor noastre si va asteptam cu mai multe detalii.
Puteti sa ne contactati pentru a gasi solutia ideala.
Tel : 0724257882
e-mail - genida_ab@yahoo.com
http://www.poliuretanvrancea.ro
In opinia mea nu exista " o lucrare simpla" ci trebuie sa chiuretati tot pana ajungeti la un suport stabil si apoi sa adoptati o solutie de hidroizolatie corecta (evident, exclus membrana bituminoasa pentru ca acum stiti ca este o optiune paguboasa).
Pentru o hidroizolatie de calitate optati pentru sistemul din rasina poliuretanica lichida IMPERMAX care va rezolva pe termen lung problema dumneavoastra.
Pentru contact utilizati datele din acest site sau www.aquastop.ro