De multa vreme aceste sisteme sunt pe primul loc in spatiile publice, birouri, etc. pentru ca sunt decorative si schimba ideea de iluminare a...

De multa vreme aceste sisteme sunt pe primul loc in spatiile publice, birouri, etc. pentru ca sunt decorative si schimba ideea de iluminare a incaperilor in adevarata opera de arta. Bine, daca se doreste asta si daca proiectantul ara in vedere acest aspect, inaintea costurilor [nu vorbesc de "proiectantii" de la noi]. Ramane o problema: curatarea, intretinerea deci, avand in vedere cantitatea mare de praf din Romania !!! La mine, daca stau o saptamana cu geamurile inchise, sunt plecat de acasa si nimeni nu intra, atunci cand revin, gasesc praf peste tot: pe mobila, frunzele plantelor, asadar si pe pereti si tavan. Banuiesc ca si la altii e la fel. Demontarea si intretinerea sistemelor de tavane suspendate e o mare problema [lucrez in constructii si am facut asta...] si nu vad cum am putea depasii acest inconvenient in tara noastra, in conditiile date, azi.
Buna ziua, in cazul in care va referiti la tavanu metalic Clip-Tile ,acesta se monteaza prin clipsare(mai exact placa se clipseaza de jos in sus)si se poate sterge,spala de jos in sus fara a se scoate vreo placa.in concluzie este un tavan usor de montat si de intretinut.