Da este super articolul. In viata cotidiana , se pune prea putin accentul pe aciditatea sau alcalinitatea apei. Insa ceea ce prea putina lume știe, ...

Da este super articolul. In viata cotidiana , se pune prea putin accentul pe aciditatea sau alcalinitatea apei. Insa ceea ce prea putina lume știe, este faptul că calitatea apei pe care o bem influenteaza in mod direct calitatea sănătății noastre.Pentru o sănătate de "fier" ar fi bine ca fiecare din noi sa bem apa alcalină și bineînteles sa avem grija si la ceea ce mancam.Ar fi interesant un articol despre beneficiile apei alcaline asupra corpului uman si despre cum apa alcalină ajuta in diferitele situații medicale. Pentru cei interesați despre beneficiile apei alcaline pot citii mai multe pe http://kangen-romania.ro/ro/companie/ sau bineînteles putem discuta telefonic 0755113388.
(post editat de moderator)
dar cel mai interesant ar fi discutia despre pret , adica filtrul GAV 200 EUR fara sa aiba nevoie de nici un fel de consumabile, versus filtru de apa kangen 2800 EUR, sau poate mai interesanta o discutie despre cum se dizolva bolul alimentar in stomac, atunci cand acizii din stomac sunt neutralizati cu o apa alcalina .