Cum se amenajeaza un magazin mic?

Suntem in plina amenajare a unui magazin mic, gen butic, la un parter de bloc si avem o problema: in mijlocul spatiului exista un stalp de rezistenta destul de gros. Vom amenaja standurile si casa de marcat pe margini, dar stalpul acela din mijloc ne cam incurca. Aveti cumva o idee despre cum ar putea fi mascat sau folosit mai practic? Va multumesc!
De ce nu incercati sa utilizati acele slatwall? Sunt panourile de expunere din lemn/PAL/MDF, pe care se pot "agata" produse. Astfel, puteti masca stalpul, dar si proteja produsele cu risc ridicat de sustragere din raft (pungi de bomboane, guma, seminte etc.). Sunt multiple variante de panouri si carilge, asa ca va recomand sa luati legatura cu un producator/distribuitor care va poate ajuta sa-l alegeti pe cel potrivit.
Imbracati stalpul in oglinzi! O sa dea impresia unui spatiu mult mai mare decat este in realitate...
Adica ceva de genul asta va fi efectul... evident, la dumneavoastra va fi ceva mai mic dar se intelege ideea!
Multumesc pentru idei, oglinzile sunt o idee foarte buna. Eventual se pot alterna cu panouri de expunere, sau scade efectul de luminozitate? Noua ne venise ideea sa folsim stalpul pentru a inchide pe jumatate spatiul...credeam ca dirijez fluxul de clienti intr-o singura directie si asa evitam si sa se fure din magazinas... dar asta ar inchide spatiul si l-ar face sa para prea mic...
O alta varianta practica de utilizare a stalpui ar fi inglobarea lui intr-un perete separator. Asta ar presupune 2 usi de acces (intrare si iesire)... ceva in genul schitei atasate... - linia rosie - perete despratitor - triunghiuri verzi - camere de luat vederi - dreptunghiuri gri - standuri produse
buna ziua.Stalpul se poate folosi ca reclama sau se poate folosi ca loc de expunere de marfa pana in tavan
Ma rog... si daca pui o punga de pufuleti la 1,8m cum ajunge un copil la ea? Sau o atarni acolo numai ca sa arati ca exista asa ceva in oferta magazinului? nu cred ca impodobirea stalpului ca pe un brad de anul nou cu pungi si pungulita este o idee buna de amenajare.