Cum refac smaltul de la cada?

Help, am scapat o etajera pe care o spalam in cada de baie si s-a ciobit rau, a sarit smaltul. I se vede acum fonta de dedesubt in locul ala. Cum pot remedia, stie cineva?
Buna, pentru problema ta exista mai multe solutii... una dintre ele sa apelezi la niste profesionisti. Din cate am auzit rezultatele sunt multumitoare dar nu stiu sa iti spun cat dureaza si cum se comporta in timp. Daca este putin mai "mesterica" atunci poti sa incerci sa faci operatiunile si tu. Teoretic trebuie sa degresezi cada, sa o decapezi cu o solutie usor acida si sa astepti sa se usuce. Daca spartura este maricica (sau apar pori) chituiesti cu ceva gen chit auto care se smilgheruieste pana arata perfect dupa ce se usuca. Dupa aceea se degreseaza iar si aplici un grund de baza si 2-3 straturi de email. Iti sugerez sa aplici cu un pulverizator si nu cu pensulica deoarece raman semne. Succes!
Gasiti informatii utile pentru problema dumneavoastra in articolul "Cum remediem smaltul ciobit al cazilor sau chiuvetelor" publicat la sectiunea sfaturi si idei. Accesati linkul de mai jos:
Cum remediem smaltul ciobit al cazilor sau chiuvetelor
Ancutza70 mai sus gasesti un articol referitor la remedierea smaltului ciobit.