Cum anume se face legarea la centrala/boiler, kitul include si elemente de legare? Am observat in documentatie ca presiunea maxima suportata este de...

Cum anume se face legarea la centrala/boiler, kitul include si elemente de legare? Am observat in documentatie ca presiunea maxima suportata este de 17 bari dar as vrea sa stiu care este presiunea de lucru normala si temperatura normala de lucru? In cazul in care vreau sa zugravesc se poate demonta usor si re-monta sistemul de incalzire prin plinta? Exista o protectie speciala pentru portiunea peretelui pe care se prinde instalatia?
Buna ziua. Toata partea de conectica este bazata pe asa numitii conectori "push-to-fit" conectori rapizi care se imbina prin simpla presare. Nu se taie si nu se lipeste! Presiunea normala de lucru la care va functiona sistemul conectat la sursele tipice de apa calda este intre 1,5 si 2 bari. In ceea ce priveste temperatura, sistemul functioneaza incepand de la temperaturi de 30 grade Celsius. Montajul si demontajul sistemului se realizeaza foarte usor, datorita conectorilor rapizi push to fit! In ceea ce priveste protectia peretelui, nu aveti nevoie de asa ceva deoarece sistemul este un sistem radiant si nu deplaseaza curentii de aer in incapere, drept urmare nu veti observa nici un fel de urma pe perete. Daca se doreste totusi montarea unei protectii, avem disponibila o folie speciala izolatoare care se poate monta intre perete si plinta. Pentru orice alte intrebari nu ezitati sa ne contactati!
Buna ziua, Puteti sa-mi dati o informatie referitoare unui pret estimativ pentru un astfel de sistem pentru o casa de 150mp ( 90 mp parter- 60mp etaj ). La parter - sufragerie de aproximativ 38mp, camera (birou) 15mp, bucatarie 8mp plus holuri La etaj - dormitor 22mp, dormitor 11mp, 2 bai plus hol mic
Ne puteti trimite va rugam, planul casei dvs pe adresa noastra de email? Adresa este office@thermaskirt.ro. De indata ce ne trimiteti planul, un specialist va poate face o calculatie exacta.