Colaborare Rockstar

Discuţie pornită la furnizorul:
Aveti grija cu ei! Va cer sa le platiti in avans marfa si nu vor sa faca un contract, dupa care nu va mai livreaza marfa. Sunt tepari. Ocoliti-i! Sunt si alte firme de genul asta, mai serioase si cu preturi mai mici. Succes!
Subscriu. Comportament foarte neprofesional, de evitat.
Stimate Domnule Bejan Lucian!Am verificat situatia emailurilor transmise intre societatea noastra si dumneavoastra,in calitate de potential client.Probabil este aceeasi problema ca si la domnul de mai sus : credeti ca in tara asta se dau doar tepe si credeti ca in calitatea dumneavoastra de potential client societatile trebuie sa stea la coada sa va roage sa cumparati si eventual sa va dea si gratis,daca ar fi posibil.Ati primit un pachet de mostre,gratuit,iar ulterior ati refuzat plata a 5 ron per mostra pentru o suplimentare.Imi pare rau,insa costurile noastre sunt destul de bine calculate si nu putem trimite mostre de 10 de ori.Oricum,probabil este de la sine inteles faptul ca sunteti o exceptie de la regula atata timp cat avem peste 5000 de clienti pe an si majoritatea sunt clienti ce revin sau ne recomanda tuturor celor pe care ii cunosc.Va doresc succes in viata cu aceasta gandire!
Cand am subscris m-am referit la comportamentul total neprofesional, nu la "tepe". Trimisul necontrolat de mostre a fost in totalitate greseal dv. Verificati inca odata emailurile. Aveti tot acolo, nu e nevoie de dezbateri :) Lipsa de profesionalism a dus la trimiteri nesolicitate de mostre si la incapacitatea de a raspunde clar la intrebari simple in