Cind un kw va costa 0,1149 lei cu TVA, atunci vei avea costul de 500 lei /luna pentru o suprafata de incalzire de 100 mp. -pentru orice fel de...

cind un kw va costa 0,1149 lei cu TVA, atunci vei avea costul de 500 lei /luna pentru o suprafata de incalzire de 100 mp. -pentru orice fel de combustibil consumat,consumul pentru o suprafata de 100 mp este in medie de 145 w/mp(cuH=2.,5m) -1Nmc gaz natural costa aproximativ 1 leu si are minim 10 kw -10 kw energie electrica costa minim 5 lei SA FITI DESTEPTI ,SI FARA FRICA,...................!
Pentru ArgentaNuMaiStiuCum, Consumurile estimate se refera la un spatiu de locuit izolat conform recomandarilor actuale din domeniul constructiilor. Noi monitorizam permanent consumurile de energie electrica printr-o comunicare permanenta cu clientii nostri. Dumneavoastra nu stiti, dar incalzirea prin pardoseala, electrica sau cu agent termic nu presupune consumuri mari ca atunci cand se folosesc calorifere. Caloriferele incalzesc combinand radiatia termica cu convectia. Incalzirea prin pardoseala se face doar prin radiatie termica, cea mai confortabila si sanatoasa posibilitate de a incalzi o locuinta. Si noi va dorim succes in afacerea Dvs.! SUNTEM DESTEPTI SI NU NE E FRICA NICI DE EXPLOZII SI NICI DE INCENDII, .....................!