Cartonul, material pentru scaune

Imi poate da si mie cineva mai multe informatii despre folosirea cartonului ca material pentru scaune, taburete? Exista la noi designeri specializati pe asa ceva? Am vazut recent la un targ niste scaunele foarte interesante, care erau facute doar din carton care era pliat ca o cutie pe care isi tiparisera organizatorii sigla. Stateau multi pe aceste scaune, fara nici o problema, sunt foarte rezistente, le-am desfacut si eu. Mi s-a parut o idee foarte buna pentru tot felul de conferinte, ateliere.
Si aia multi cam cate kilograme aveau?
Poate ca cineva la 130 kg nu ar avea curaj sa se aseze, dar aveau si 70-80 kg cei care le foloseau. Am vazut la doua evenimente, de unul imi aduc aminte clar: era parcul Tineretului in Bucuresti, la festivalul Tineret in Miscare sau cam asa ceva. Erau ca niste cutii de carton, ceva mai altfel impachetate, dar pur si simplu cuburi, pe care stateau multi tineri si adulti in jurul meselor, in cort sau afara, imprimate cu sigla evenimentului.. deci clar facute de cineva specializat pe astfel de scaune, de "unica folosinta" sa le zic. Cred ca si transportul e usor, piesele asamblandu-se la locul evenimentului.
va retrimit link - Flux Chair
http://spatiulconstruit.ro/sfaturi-si-idei/un-scaun-dintr-o-bucata-flux-chair-object_id=184 - accesati acest link - cred ca ce cautati se numeste Flux chair