CARE AR FI COSTURILE PENTRU UN METRU DE PARCHET SI UN METRU DE PARDOSEALA DE PLUTA(MATERIALE+MANOPERA).PE CINE A-TI RACOMANDA PENTRU LIVRARE SI...

CARE AR FI COSTURILE PENTRU UN METRU DE PARCHET SI UN METRU DE PARDOSEALA DE PLUTA(MATERIALE+MANOPERA).PE CINE A-TI RACOMANDA PENTRU LIVRARE SI MONTAJ?ESTE RECOMANDATA PENTRU O MANSARDA DE 100MP ? -EXISTA SAPA DE 10cm. VA MULTUMESC
Pretul parchetului de pluta porneste de la 99 RON/mp, iar la pardosea (pardosea + adeziv + lac) porneste de la 108 RON/mp. Pretul manoperei nu stiu sa vi-l dau pentru ca nu stiu ce preturi practica instalatorii in localitatea dumneavoastra.
Eu mi-am montat in toata casa 160m2 de parchet de pluta ,luat de la kromstone.ro din Timisoara ,am platit cam 200 ron/m2. Este super si sunt multumit ,nu se da cu lac ,este protejat cu ce trebuie din fabrica (este german) si grosime parchet de 12mm. Luati cu incredere !
Ne bucuram ca sunteti multumit de parchetul din pluta achizitionat de la noi. Aveti dreptate cel achizitionat de dumneavoastra era era protejat cu ceara lichida nu cu lac.
Lucru în România