Buna ziua. M-ar interesa sablarea unor usi de cabina de dus, transparent mat, pe termen lung. Daca e posibil cu un desen mat in linii/dungi orizontale...

Buna ziua. M-ar interesa sablarea unor usi de cabina de dus, transparent mat, pe termen lung. Daca e posibil cu un desen mat in linii/dungi orizontale si/sau cu desen mic pe linii/dungi, dese in partea de jos si mai rare de la mijloc in sus. A-ti putea sa imi ziceti care ar fi pretul si daca efectuati montajul si transportul in Bucuresti, va rog sa le includeti in oferta de pret. Dimensiunile celor 2 usi sunt aprox. 185x60 cm. Multumesc anticipat!
Buna ziua, Pentru cabina de dus va recomandam foliile electrostatice Linea, pe care le puteti monta chiar dumneavoastra, pentru ca sunt electrostatice. Nu trebuie decat sa stropiti suprafata cu apa si apoi sa pozitionati folia, care va adera electrostic. Ele pot fi aplicate pe exteriorul cabinei, nu au adeziv, astfel ca daca doriti sa le inlaturati o puteti face foarte usor si suprafata ramane curata. Puteti gasi modele ale aceste folii in magazinele Bricostore. O zi buna!
Lucru în România