Buna ziua. as avea o intrebare cu speranta ca ma puteti ajuta. am un ap si, cred ca din cauza hidroizolatiei precare s-au produs niste infiltratii pe peretele de langa usa de la balcon. care sunt pasi

buna ziua. as avea o intrebare cu speramta ca ma puteti ajuta. am un ap si pe peretele de panga balcon s-a facut o infiltratie. au fost niste ploi abundente in ultima perioada. inteleg ca pt inceput trebuie uscata zona, scoasa apa din pereti. se poate usca peretele natural? avand in vedere ca e vara? inteleg ca exista si niste materiale ce se pot aplica pe perete pt a trage umezeala, care cristalizeaza apa. ce parere aveti? cum ar trebui sa procedez? multumesc!
Buna ziua, Acesati linkul de mai jos unde veti regasi diferite solutii pentru impermeabilizare. Ulterior, accesand fiecare solutie, aveti in cadrul fiecarei pagini posibilitatea de a trimite un email direct catre furnizor ( cere oferta ) sau de a-i contacta ( contact ). Este important sa accesati paginile de la un calculator sau laptop deoarece pe mobil nu sunt bine vizibile toate detaliile.
Linkuri
multumesc!
Lucru în România