Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce lucrari sunt necesare inainte de a aplica aceasta solutie in cazul unei terase de bloc izolata traditional...

Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce lucrari sunt necesare inainte de a aplica aceasta solutie in cazul unei terase de bloc izolata traditional (membrana bitum si pietris)? Multumesc cu anticipatie!
Buna ziua, Legat de intrebarea dvs. recomad decopertarea. Acest lucru il spun datorita conditiei indoielnice a materialului existent (cartonul bituminos) cat si a cerintelor de aplicare a spumei poliuretanice si a membranei poliureice, care in anumite cazuri (grosime, etc) necesita un suport rezistent si stabil la temperaturi mai ridicate (70-90 grade celsius, temperatura reactiei spumei poliuretanice). Din experienta pot spune ca acest carton bituminos, acumuleaza umiditate intre structura sa si placa suport, astfel incat in momentul aplicarii spumei (avand loc o reactie exoterma, degajare de caldura) umiditatea din suport va cauta sa se evapore, ceeea ce va duce la desprinderea cartonului bituminos de suport, si automat a termoizolatiei aplicate. Acest lucru insa se poate constata si decide de catre specialistii nostri, in conformitate cu fisa tehnica a sistemelor termo-hidro izolante, poliuretanice si poliureice, pe care le aplicam , respectiv sistemele BASF. Astept mai multe intrebari O zi buna in continuare si succes in ceea ce faceti ... cu responsabilitate !