Buna ziua! M-ar interesa o folie pentru protectia mesei de sticla din bucatarie, impotriva zgarieturilor sau a altor factori care s-ar putea sa o...

Buna ziua! M-ar interesa o folie pentru protectia mesei de sticla din bucatarie, impotriva zgarieturilor sau a altor factori care s-ar putea sa o deterioreze. Mentionez ca masa este de culoare neagra, cu motive argintii in colturi. Exista asa ceva? Ma puteti ajuta? Va multumesc anticipat!
De ce nu incercati cu o folie transparenta? Asa pastrati si modelul mesei!
Probabil nu m-am exprimat eu foarte pe inteles. O astfel de folie, transparenta m-ar interesa, insa nu am gasit nicaieri. Detineti asa ceva? Sau stiti unde as putea gasi?
Incercati tot la aceasta firma, au un alt tip de produs care se potriveste pt ce doriti. Aveti linkul mai jos. La datele de contact din prezentare gasiti locatiile showroom-urilor, asa ca poate dati o raita. Mult succes! http://www.spatiulconstruit.ro/biblioteca-media-gama/folii-electrostatice-pentru-sticla-linea-axelen-object_id=2961?l4=foto_gama¤tObjectType=foto_gama&f_dc_foto=-2
Buna ziua, Din pacate nu avem o folie transparenta special pentru ce va doriti dumneavoastra. Puteti eventual incerca cu folie electrostica pentru sticla, Linea, pe care o puteti gasi la Leroy Merlin sau Bricostore la metru. Doar ca aceste folii au diverse modele si sunt si putin structurate. O zi buna!
Buna ziua, Pentru protectia meselor va pot recomanda un alt produs: antiderapantul pentru fete de masa. Gasiti mai multe informatii in linkul de mai jos. Acest antiderapant se aseaza sub fata de masa si protejeaza masa de zgarieturi. Un metru liniar din astfel de material costa 35 de lei si are o latime de 1,05m. Daca insa nu doriti sa folositi fete de masa, pot sa va spun ca foliile dcfix pentru sticla(care sunt prezentate mai sus) au un scop decorativ si nu neaparat unul de protectie. Asa ca nu putem sa le recomandam pentru acest scop. O zi buna!
Linkuri