Buna ziua! In locuinta noastra,incalzirea este asigurata de o centrala pe gaz,cu calorifere din aluminiu.Deoarece toate camerele au ferestre pana...

Buna ziua! In locuinta noastra,incalzirea este asigurata de o centrala pe gaz,cu calorifere din aluminiu.Deoarece toate camerele au ferestre pana jos(cu o latime totala a spatiului vitrat intre 2 si 3 m),iar caloriferele au fost pozitionate vertical stanga-dreapta ferestrelor,iarna apare condens in partea de jos a geamurilor.As vrea sa stiu daca sistemul de incalzire prin plinta poate fi folosit pe zona ferestrelor,astfel incat sa existe o "perdea"de aer cald care sa impiedice aburirea geamurilor.Precizez ca problema condensului nu se datoreaza "economiei"-pe timp de iarna,in casa avem,constant,24-25 grade,iar camerele sunt aerisite zilnic.Ni s-a sugerat montarea unor ventilo-convectoare in pardoseala-pentru a se putea deschide usile-fereastra,dar aceasta solutie presupune un deranj major.V-as ramane recunoscatoare daca mi-ati transmite punctul dvs. de vedere in legatura cu situatia prezentata. Multumesc!
In principiu produsul nostru va poate scapa de problema. Insa vom avea nevoie de ceva mai multe detalii pana sa va pot garanta rezolvarea. Ideal ar fi daca ne puteti trimite in prima faza un plan si cateva poze care sa vizeze zonele in cauza. Le asteptam pe adresa noastra de mail office@thermaskirt.ro.