BUNA ZIUA ASI VREA SA STIU SI EU O SOLUTIE CARE SA MA AJUTE SA SCAP DE IGRASIE SI MUCEGAI. O SOLUTIE PE CARE CINEVA A PUSO IN PRACTICA SI A SCAPAT MULTUMESC

Am aceiasi problema in baie, am renovat tavanul o data si am observat ca reapare igrasia. Si eu as vrea sa aflu o solutie eficienta care sa ma ajute sa scap de ea. Multumesc!
Buna ziua Fiind vorba despre baie este foarte probabil ca mucegaiul dvs sa apara de la condensul format de la aburi.Va rog sa detaliati pozitia baii precum si termoizolatia(daca exista)
Buna ziua Locuiesc la bloc,la etajul 2.Din cate stiu eu nu s-a facut o alta izolatie a baii, decat cea care exista din momentul constructie blocului. Credeti ca aceasta ar putea fi cauza?va multumesc mult
mai aveti aerisirea la baie sau e astupata ? cat de inestetic pare gratarul ala in baie sau bucatarie, foarte multi au tendinta sa il astupe, pe atat de folositor este.
aveti dreptate, aerisirea din baie nu mai este functionala.Am astupat-o cu glet in uma cu vreo 2 ani cand am renovat in baie.Deci este posibil ca de aici sa prorneasca problema igrasiei? credeti ca as putea sa ii redau functionalitatea daca sparg stratul de glet cre o acopera?
Puteti face asta, sa spargeti si sa refaceti aerisirea sau sa instalati un mini ventilator in acel loc. Important este ca baia si bucatarie sa fie tot timpul ventilate, aerisite.
Lucru în România