Buna ziua, As dori sa stiu daca produsele dumneavoastra pentru ignifugare confera elementelor structurale din lemn un grad de rezistenta la foc min...

Buna ziua, As dori sa stiu daca produsele dumneavoastra pentru ignifugare confera elementelor structurale din lemn un grad de rezistenta la foc min.III(stabilit conform NP 118/1997) si daca se regaseste undeva in documentatia tehnica(agremente, verificari, etc) aceasta informatie. O alta intrebare ar fi daca ignifugarea cu produsele dumneavoastra asigura obtinerea autorizatiei de functionare PSI pentru o pensiune executata cu elemente structurale din lemn. In fisele tehnice aferente produselor furnizate se garanteaza o rezistenta in timp de 5ani. Dupa expirarea termenului se reface tratamentul? Ce se intampla cu structurile din lemn placate cu finisaje gen(ridurit, placaje gresie/faianta etc.). Se cere desfacerea lor? Va multumesc!
Executarea ignifugarii cu Magma FireStop SBP10 este conforma cu cerintele PSI , daca lucrarea se executa de catre personal avizat . Pentru lemnul incasetat , termenul de valabilitate al ignifugarii este de 25 ani .
Lucru în România