Buna ziua! as dori sa mut bucataria in balcon, care este la living, si bucataria sa o transform in dormitor (este suficient de mare). problema mea...

buna ziua! as dori sa mut bucataria in balcon, care este la living, si bucataria sa o transform in dormitor (este suficient de mare). problema mea este urmatoarea: pentru a putea infiinta o bucatarie decenta as avea nevoie sa zidesc balconul de sus pana jos, mai putin lateralele. Am voie sa fac asta fara aprobari? sau unde ar trebui sa merg sa intreb. mentionez faptul ca apartamentul este in sectorul 4.
buna ziua! Nu stiu daca este cea mai fericita alegere, detaliile pe care le-ati oferit sunt destul de putine. Principala problema in acest caz, pe langa autorizatie (greu de crezut c-o veti obtine!) ar fi tragerea instalatiilor de apa si canalizare. In ordine ar aparea problema ventilatiei naturale de la living (dar e posibil sa aveti 2 balcoane sau macar o fereastra in alta parte). Ultima pe lista ar fi zidaria exterioara, care nu va putea beneficia de un tratament unitar cu restul fatadei (tencuiala si culori diferite de restul fatadei). Sincer, mai bine faceti un schimb de apartament iar banii pe care i-ati investi ar putea alcatui diferenta de pret.
Lucru în România