Buna ziua! Am o problema care tine de umezeala din camera,si anume, tot ce inseamna parchet,mobila,haine ,chiar si cablurile de la prelungitoare si...

Buna ziua! Am o problema care tine de umezeala din camera,si anume, tot ce inseamna parchet,mobila,haine ,chiar si cablurile de la prelungitoare si cele de alimentare de la diverse aparate din camera mucegaiesc,plus mirosul de mucegai... In aceasta idee am eliberat camera respectiva si am scos parchetul,si am observat ca mare parte din sapa este umeda,uda si emana un miros greu de mucegai. Mentionez ca imobilul este izolat cu polistiren de 10 cm,geamuri termopan,incalzire centrala. Eu ma gandesc sa sparg sapa veche,sa refac umplutura cu o grosime oarecare de pietris si apoi sa torn o alta sapa...Ce imi recomandati sa fac, cum sa procedez,ce solutie pot sa folosesc sa scap de aceasta problema? Astept raspunsul dumneavoastra!
Se pare ca lipseste izolatia termica sub placa si / sau sapa. Este vorba de o casa? Care sunt straturile de sub pardoseala in prezent?
Lucru în România