Buna ziua .am o problema delicata sunt mai tanar si fara experienta prietena imi face scandal ca nu sunt instare sa repar rezervorul de apa :) acum...

Discuţie pornită la articolul:
buna ziua .am o problema delicata sunt mai tanar si fara experienta prietena imi face scandal ca nu sunt instare sa repar rezervorul de apa :) acum problema e asa . am cumparat plutitorul nou am cumparat si clopotul cu totul si un set complet de garnituri pt rezorvor sunt 2 conice ,1 mare lata si una mare subtire .Le-am montat ca pe cel vechi prob e ca imi scapa apa in wasul wc si mai nou scapa si pe la racordul de la rezorvor la wc. ce naiba sa-i mai fac am sucit in toate felurile rezervorul si gariturile si nici o reusita.
si eu am crezut ca problema e pe la garnituri si la plutitor... dar m-am desteptat :) la mine cel putin, problema era la flotor si racordul cu teava de apa de intrare. am un flotor vertical de care este pus plutitorul,tot pe verticala... acela fiind vechi vasul se tot umplea pana dadea apa pe afara sau in cazul meu se scurgea pe langa polistirenul din vas wc si se scurgea in wc intr-o veselie. Am intrebat `specialistii` sa il schimb si mi-au spus ca e scump sa schimb flotorul si ca mai bine iau un vas WC nou. dar am cautat si am gasit la 17 roni flotor vertical nou. pe urma nu se potrivea la racord flotorul cu teava de apa dar cu un reductor (cred asa ii spune, face legatura intre doua chestii de diametrii diferiti :) ) am rezolvat singur problema :)) acum am prietena f multumita :)))
Lucru în România