Buna seara . Locuim intr-un bloc 2010 zona titan , 2 camere . Suntem legati dormitor in dormitor cu un apartament de 3 camere , peretele fiind bca 10 ...

Buna seara . Locuim intr-un bloc 2010 zona titan , 2 camere . Suntem legati dormitor in dormitor cu un apartament de 3 camere , peretele fiind bca 10 . Dupa 4-5 luni locatarii s-au plans si dezvoltatorul a izolat fonic acel perete cu vata minerala bazaltica ( profile prinse pe bca si intre acea vata ) placa rigips normala . Dupa 4 ani vecinii nostri s-au mutat si au inchiriat apartamentu . Au inceput zgomote de impact , alergat prin casa , lucruri scapate pe parchet , mers normal pe calcai , sunetele vocale , muzica , tv nimic . Am vb cu vecinii ei nu au foarte multa mobila 2 copii 5 respectiv 11 ani , dormitorul legat de noi fiind acum camera baiatului de 11 ani . Am inceput sa ma uit dupa o izolatie fonica mai buna am ajuns la DETAILS.RO . Pun mana pe telefon sun explic situatia , mi se face o lista cu ce am nevoie intreb de echipa de montare imi recomanda echipa lor . Apar materialele impreuna cu 2 muncitori si patronul lor . Produsele comandate HD FOAM PLUS , BLOCKTECH 70 , bride cu amortizor , rigips fonic , adeziv acustic , profile si restul accesoriilor . S-au apucat de treaba au dat jos izolatia veche acea vata minerala ( foarte proasta din spusele lor ) au montat peretele nou care a mai mancat 7cm din camera . Acum vine surpriza , suntele de impact se aud de 2x mai tare , si se aud prin toata casa acum nu doar dormitor se aud tocmai in living si acel copil tropaie in living la el . Baietii au dat din umeri si s-au tirat , total factura 5300 ron . Nu recomand aceasta firma neprofesionala . Daca erau pro cum se laudau ( noi suntem aia originalii care punem izolatie lu' Smiley ) faceau masuratori etc inainte si apoi se apucau de treaba daca aveam bugetul respectiv . Acum cu banii dati si buza umflata nu am ramas decat cu un gol in cont si stomac si o sila enorma . Sa faci casa santier 3 zile pentru un perete de 11mp2 sa iei liber de pe la servici , sa storci 5300 ron in speranta ca o sa dormi dupa ora 22:00 , au ramas vise umede . Am vb cu vecinii din nou , i-am invitat sa auda suntele de impact si i-am rugat dupa ora 22:00 sa o lase mai moale cu galagia recomandadule papuci spuma si un covor . Pe zi nu trec 10 secunde sa nu auzi tropaieli bubuituri etc cand sunt oamenii acasa si fac activitati in casa . Inainte cu acea vata nu se auzeau in dormitor si suntele gen plans etc deloc , acum se aud si alea. Daca acel burete de rahat izoleaza fonic de 8x mai bine decat vata eu sunt Stefan cel Mare . Am pus toate prostiile lor cu speranta ca una fara alta nu merg , trebuie si x si y si z ca sa fie treaba treaba . Daca acel HD foam este bun daca se izoleaza toata camera e un mare rahat impreuna cu blocktech 70 . Te duce la peste 250 milioane si faci camera mica , prefer sa dau jos peretele de bca si sa fac unul din caramida etc . Pe acel block tech 70 pe rola de carton nu scrie nimic de asa ceva am facut poza . Imi pare rau ca am apelat la aceasta firma DETAILS nu recomand !!!
Exact azi am terminat si eu acelasi tip de lucrare cu Details Media. Sincer am avut mari emotii pentru ca eu dadusem deja comanda de materiale acum o saptamana jumate si abia apoi am vazut postul dvs. Problema similara si la mine (bloc nou, vecin cu copil, se auzeau tipete, bubuieli, ce sa mai - de toate - NOROCUL E CA NOI NE INTELEGEM BINE CU VECINII, DAR NA, COPIII SUNT COPII, NU E VINA LOR CA BLOCUL A FOST FACUT PROST). Am sunat la alta firma inainte sa sun la Details, dar nu mi-au parut seriosi. Am vazut la Details ca aveau multe lucrari pe site si cand am sunat chiar mi-au parut foarte ok. Am dat comanda de materiale cu tot cu montaj. Bine, inainte am comandat la ei serviciu de consultanta si recomandarea materialelor. Au venit, au masurat nivelul de zgomot si vibratie cu niste senzori (cred) montati pe pereti/tavan si pardoseala si au zis ca doar peretele comun e cu problema majora si mi-au recomandat materialele BlockTec, Hd foam plus, adeziv si amortizoare. Bine, ei mi-au zis clar de la consultanta ca vibratiile nu se estompeaza total pentru ca vin prin toata structura. Si mi-au zis : domnule, ca sa nu mai auzi nimic nimic de la vecini trebuie sa izolezi si pardoseala si inca un perete. Pardoseala era dificil de izolat ca trebuia sa o ridic 5 cm si era aiurea sa fac treapta din camera mea catre hol. Ori nici sa fac pardoseala in tot apartamentul nu voiam. La montaj au venit 2 baieti si (cred ca) seful lor de echipa Catalin. Un tip foarte simpatic de altfel care parea ca are ceva cunostinte serioase de izolatie fonica. Mi-a povestit cate si mai cate de izolatie fonica si ce probleme mai grave au unii in case de sute de mii de euro. Ma rog. Au terminat lucrarea. Sincer va spun, dupa ce am citit postul dvs. ma gandeam deja ca am dat banii degeaba. (la mine a fost 800 eur) Domnule, nu-ti exagerez, am fost la vecini si i-am rugat sa faca galagie si sa tipe. Nimic nu se mai aude. Doar daca bate copilul mingea se simt niste vibratii la mine in pardoseala si putin in peretele perpendicular catre baie, dar asta mi-au spus baietii de la inceput ca daca vecinii sau eu nu facem decuplare flotanta sau cum pisici ii zice, vibratiile tot se mai simt pentru ca se transmit cumva prin structura de beton. Eu sincer sunt foarte multumit de cum a iesit toata treaba. Daca e sa fiu carcotas, pot sa zic ca atunci cand au dat cu lavabila au dat cativa stropi pe peretele perpendicular, dar au luat rpd o carpa si au sters. Nu ma pricep sa dau sfaturi la izolatie, dar mi-am permis sa va raspund pentru ca aveam o problema similara cu a dvs. si eu cred ca si la dvs. e tot problema ca se transmit zgomotele prin pardoseala sau daca aveti pereti perpendiculari. Atasez si 2 poze.