Buna, Am inteles ca la mansarda,intre astereala si vata e bine sa lasi un canal de ventilatie .Am cautat pe google:''Beneficiile unei mansarde...

Buna, Am inteles ca la mansarda,intre astereala si vata e bine sa lasi un canal de ventilatie .Am cautat pe google:''Beneficiile unei mansarde izolate si ventilate'' si am deschis primul link .In prima poza de pe acest link am observat niste fante de pvc aplicate sub astereala.Intrebarea mea este unde pot gasi asa ceva ? Multumesc .
Buna Andrei, Se pot face cateva discutii pe acest subiect. Personal nu as face un strat de ventilare intre materialul termoizolant si astereala (detaliul este destul de vechi - in sensul ca se aplica cu mandrie prin anii '90). Stratul de ventilare ar trebui sa fie intre invelitoare si astereala...intre noi fie vorba este si mai simplu de executat. Ca sa nu ai nici un fel de probleme eu as folosi macar 20 - 25 de cm de material termoizolant ( de care iti surade tie!) as monta folia bariera impotriva vaporilor spre interior si folia anticondens pe astereala si asta ar fi tot.