Am tot observat in ultima vreme ca mai multi oameni au inceput sa foloseasca aceste solutii. Intradevar si eu unul mi-as dori sa-mi fac un astfel de...

Am tot observat in ultima vreme ca mai multi oameni au inceput sa foloseasca aceste solutii. Intradevar si eu unul mi-as dori sa-mi fac un astfel de acoperis dar inainte de toate astea as avea cateva intrebari. 1. cum se poate iriga acest acoperis? 2. acoperisul arata foarte foarte bine, dar banuiesc ca nu vor fi numai plante, se vor strecura si insecte, rozatoare, nu? cum scap de ele? 3. poate fi montat peste tigla? Multumesc anticipat!
1. Plantele perene și ierburile nu necesita irigare suplimentara - sunt rezistente la seceta 2. - 3. nu poate fi montat pe tigla, nu prezinta stabilitate dimensionala, ce fel de tigla?
Ma bucura faptul ca nu necesita irigare! Sa inteleg ca nu voi scapa de insecte? Nu exista o solutie care sa previna acest lucru? Panta acoperisului este de 8 gr si daca as vrea sa inlocuiesc tigla cu ce ar trebui sa o inlocuiesc (acopar) pt a putea folosi sistemul Dvs. Multumesc!