Am pavat o curte interioara in vara anului 2010 ,pentru ca dupa aceasta iarna sa constat ca toate s-au macinat.Care este cauza ?Daca le schimb exista ...

Discuţie pornită la articolul:
Am pavat o curte interioara in vara anului 2010 ,pentru ca dupa aceasta iarna sa constat ca toate s-au macinat.Care este cauza ?Daca le schimb exista riscul sa se repete istoria?Am factura de achizitie dar nu am nicio declaratie de calitate.Ce sfat imi dati?
Din nefericire singura rezolvare este sa le schimbati. Gelivitatea (fenomenul de inghet - dezghet repetat) afecteaza materialele de constructii neprotejate. Cu alte cuvinte apa din topirea zapezii s-a infiltrat in materialul pavelelor, peste noapte a inghetat, si-a marit volumul si a condus la sfaramarea acestora. In mod uzual pavelele ar trebui sa dispuna de o protectie buna la acest fenomen. Protectia se face in functie de fiecare producator de pavele in parte. Ar trebui sa verificati la cumparare, pe langa pretul de achizitie si daca vi se ofera garantie pentru produsul respectiv.