Aerisirea caloriferelor iarna

buna, si eu am problema asta dar se incalzeste pe jumatate. vecinii nu au probleme. administratorul mi-a spus ca a prins caloriferul aer pe coloana si ca trimite el pe cineva sa faca o aerisire si tot va trebui sa intrerupa apa pe toata coloana. adica sa dau niste bani omului ca altfel poate sa imi puna el la intretinere golirea si umplerea coloanei. poate sa faca asa ceva legal?
Adica eu ar trebui sa platesc pentru reparatie? Pai atunci administratorul, casierul, femeia de serviciu, instalatorul pentru ce ii platesc daca de fiecare data cand se intampla ceva oricum scot bani? Si asa platesc cativa zeci de lei pentru diverse salarii de genul acesta si ei lucreaza 4 ore pe saptamana si iau salariul minim pe economie de la norma de 8 h pe zi! E revoltator!!!
Daca nu ati raportat la timp acest inconvenient (cam la jumatatea lui septembrie s-au facut umplerile de proba), vi se poate imputa operatiunea. Asta daca administratia v-a notificat cu privire la acest aspect. La mine s-au pus afise privitoare la incarcarea instalatiei, am avut aer pe coloana de la baie (raportat imediat ca nu se incalzeste complet) si s-a rezolvat in 2-3 zile, pana la umplerea instalatiei de catre RADET. Daca se simte "nevoia de o atentie" nu este legal! Dar este la latitudinea dvs.