Documentatie atasata la

Roca de gips SINIAT

Limba: Romana
42 afisari
Tip documentatie: Fisa tehnica
Salvează pdf
Pagina 1-Roca de gips SINIAT Fisa tehnica Romana Rocă de gips
Fișă tehnică
Descriere:

Roca de gips este ...
Rocă de gips Fișă tehnică Descriere: Roca de gips este o rocă sedimentară, cu structură cristalină al cărei component principal este sulfatul de calciu dihidrat (CaSO4 x 2H2O). Performanţe: Granulometrie < 150 mm Umiditate maxim 4% Continut de sulfat de calciu dihidrat (CaSO4 x 2H2O) minim 70% Anhidrit (CaSO4 ) minim 10 % Sulfat de calciu total minim 80 % Livrare vrac Aghireş 6703068 Cod SAP Nucşoara 6703066 Specificaţie tehnică internă ST-3:2012 "Roca de gips". Domenii de utilizare: Roca de gips se utilizează ca materie primă la fabricarea lianţilor pe bază de sulfat de calciu sau ca adaos la fabricarea altor lianţi. Condiţii de depozitare: ▶ Depozitarea produsului se face pe platforme curate ▶ Livrare în vrac si transport în mijloace auto sau vagoane deschise. Certificare: Produsul este conform cu prevederile specificatiei tehnice ST-3:2012 “ Roca de gips”. Evaluarea conformităţii produsului este realizată prin controlul produ ... ascunde

Alte documentatii ale aceleasi game
Vezi toate

Banda de etansare monoadeziva

Fisa tehnica
1 p | RO
Banda monoadeziva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.