ia la foc
Aderență inițiala prin
tracțiune
Aderență prin tracțiune
după imersare in apă
Aderență prin tracțiune
dupa acțiunea căldurii
Aderență prin tracțiune
dupa cicluri îngheț-dezgheț
C1T
NPD
≥ 0.5 N/mm2
≥ 0.5 N/mm2
≥ 0.5 N/mm2
≥ 0.5 N/mm2
Alunecarea
≥0.5 mm
Apa de omogenizare
cca. 6 – 6,5 l/sac
Ciment, adaosuri minerale si aditivi.
CARACTERISTICI
Temperatura de aplicare:
Timp de repaus dupa
procesul de mixare:
Timp de punere in opera:
Timp deschis:
Timp de așteptare până la
chituire:
PREGATIREA SUPRAFEȚEI SUPORT
+5ºC - + 30ºC
2 min
cca 90 min
cca 20 min
Perete: 12 ore
Pardoseli: 24 ore
SAINT-GOBAIN WEBER, Str. 22 Decembrie 1989 • Turda • jud. Cluj • România
Cod poştal 401113 • Tel. +40 264 312 044
www.ro.weber
Suprafața suport să fie curată, nedeformabilă,
uscată, fixă și lipsită de substanțe antiaderente
(grăsimi, bitum, praf, etc.). Betoanele trebuie să
aibă vârsta de maturizare, șapele o vârstă de
minim 28 ... ascunde
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media
și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele
de confidențialitate și securitate actuale.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea
realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.
Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.