Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Zona de lounge & lobby - Inspirația Chairry la început de primăvară

Pentru a amenaja zona de lounge & lobby, Chairry îți propune un concept fresh în tonuri calde, luminoase, o armonie de elemente și culori ce te va ajuta să creezi un ambient primitor, original și însorit.
Zona de lounge & lobby - Inspirația Chairry la început de primăvară

În zona de bar, scaunul Dia50 invită la relaxare după o zi obositoare. Optimizat pentru a susține zona lombară și prevăzut cu suport pentru sprijinirea picioarelor, el va atrage prietenii care doresc să savureze împreună băutura preferată la un dialog antrenant. Alături, masa de bistro Medal poate fi soluția perfectă pentru zonele aglomerate din cafenele și puburi, fiind accesibilă în mărimi diferite.


Urmează zona intimă, dominată de Cube Lounge care prin pereții săi înalți oferă un spațiu privat de discuții amicale sau creează locul perfect în care te poți relaxa confortabil pentru a citi în tihnă sau pentru a te desfăta cu o cafea bună dimineața.

 

Cu o geometrie spectaculară, măsuța de cafea Oblique este elementul minimalist care iese în evidență în orice spațiu contemporan, iar tabureții Pedi aduc un plus de culoare și stil.

 

Fotoliul Domino se remarcă prin conturul său deosebit de primitor ce îi atrage pe oaspeți să se relaxeze. Liniile sale flexibile și mecanismul rotativ oferă senzația de comfort indiferent de unghiul din care te așezi, iar percepția vizuală este extraordinară.

 

Masa Yonca, cu silueta sa distinctă, circulară, inspirată de forma unui trifoi, creează o structură atractivă din punct de vedere estetic, devenind centrul atenției și în cel mai avangardist spațiu.

 

Indiferent de stilul ales, de propria imaginație sau de tendințele de design interior ale anului, fii întotdeauna inspirat și optează pentru un mobilier de calitate, durabil și rezistent! Astfel, oaspeții se vor destinde simțindu-se confortabil în zona de lounge sau lobby din orice hotel sau club privat.

Articol scris de
CHAIRRY
Lucru în România