Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Zgârie norul care se scufundă a mai coborât un centimetru, iar cetățenii sunt nemulțumiți

Zgârie norul care se scufundă a mai coborât un centimetru, iar cetățenii sunt nemulțumiți

 

Grupul Arup a lansat recent un raport care arata ca rata de scufundare ramane constanta si continua la subsol. Prin urmare, dezvoltatorul Millenium Partners a platit doua firme de inginerie sa vina cu solutii pentru a impiedica scufundarea ulterioara si sa o sustina din nou.

 

LERA si DeSimone Consulting Engineers propun formarea intre 50 si 100 de gramezi noi de fundatie de la subsol pana la 60 de metri mai jos, ceea ce ar putea costa pana la 150 de milioane de dolari. Dezvoltatorii sustin ca fundatie ramane sigura, desi valoarea apartamentelor din interior se pare ca a scazut semnificativ.

 

Nu este clar cine va impune proiectul de lege deoarece intre Millennium Partners, Asociatia Proprietarilor de case al cladirii si Centrul de transit Transbay, se afla in curs de desfasurare o lupta legala, dezvoltatorul acuza pentru caderile turnului.

 

Prioritatea noastra a fost intotdeauna sa reparam cladirea. Am colaborat indeaproape cu Asociatia Proprietarilor de case pe tot parcursul procesului de mediere si suntem optimisti ca vom ajunge la un accord cu privire la remediere. Pentru a face acest lucru este necesar sa respectam confidentialitatea procesului de mediere. Orice solutii propuse sunt preliminare pana cand se ajunge la un accord”, a declarat purtatorul de cuvant al Millennium Partners, PJ Johnston.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România