Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Zece exemple despre cum puteți insera un strop de galben în baie

Pentru cei care doresc sa beneficieze de un impuls energizant atunci cand ajung dimineata in baie, recomandam sa se inspire din exemplele de mai jos si sa gaseasca o modalitate prin care sa insereze un accent de culoare galbena. Amintindu-ne de soarele verii, prezenta galbenului in casa creeaza o atmosfera mult mai vioaie.
galben baie - Zece exemple despre cum puteți insera un strop de galben în baie
Dupa cum veti vedea in imaginile urmatoare, aveti mai multe variante dintre care sa alegeti. Cel mai simplu ar fi sa gasiti caloriferul sau robinetii sa fie vopsiti in galben. O alta varianta este sa realizati blatul de lavoar sau dulapurile dintr-un material in aceasta culoare. Daca suprafata este lucioasa, cu atat mai bine - va reflecta lumina si va aduce un plus de stralucire incaperii.

La fel de spectaculos este sa incercati sa realizati un perete, masca de la cada sau pardoseala din placi ceramice de culoare galbena.

Cei care vor doar un accent de culoare se pot limita la a crea un model in stereotomia generala a baii folosindu-se de mosaic sau placi mai mici de ceramica.

Camerele de baie mici vor beneficia de acest plus de stralucire, iar intr-un astfel de spatiu veti avea un tonus mult mai bun, potrivit pentru a incepe o noua zi.
lena Chernigina si Anton Bazaliysky
Reader & Swartz Architects
Paul Cremoux Studio / PCW
Widawscy Studio Architektury
Van Staeyen Interieur / Luc Roymans
Bittoni Architects / Taiyo Watanabe
Blacksheep
Architected / James Morgan Photography
Austin Maynard Architects / Peter Bennetts
Alma-nac

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva