Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ventilatoarele pentru semineu - solutia ideala pentru confort si caldura

Ventilatoarele pentru semineu - solutia ideala pentru confort si caldura

 

Caldura se disipeaza local si este simtita doar in perimetrul de 2 metri, astfel ca un sistem de incalzire bazat doar pe semineu nu va putea asigura incalzirea eficienta a spatiului. Insa daca folositi un sistem de incalzire care utilizeaza un ventilator pentru semineu tip KAM, caldura este distribuita egal si rapid in intreaga locuinta.

 

Principiul de functionare al ventilatoarelor KAM este foarte simplu: cand temperatura din semineu ajunge la nivelul setat ventilatorul porneste automat si distribuie aerul cald in celelalte camere. Se opreste automat atunci cand temperatura scade sub nivelul setat.    

 

Ventilatoarele pentru semineu sunt proiectate pentru conectarea la conducte rotunde de aer si pot fi montate in orice pozitie tinand cont de directia debitului de aer indicata de o sageata pe carcasa. Sistemul de conducte de aer cald ascunse dintre ventilator si camerele incalzite permite economisirea de spatiu util in casa si nici nu strica designul locuintei.

 

Sistemul de incalzire bazat pe ventilatoarele de semineu cu o eficienta foarte ridicata si o functionare simpla este solutia ideala pentru a va bucura de confort si caldura in casa dumneavoastra.

 

 

Lucru în România