Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ventilatie cu recuperare de caldura pentru spatii rezidentiale confortabile

Ventilatie cu recuperare de caldura pentru spatii rezidentiale confortabile

Fără trasee de tubulatură de ventilație

Traseele de tubulatură de la sistemele de ventilare centralizate nu sunt necesare. De asemenea sunt eliminate: proiectarea complicată, instalarea atenuatorelor de zgomot sau curățarea sistematică a tubulaturii de ventilație pentru evitarea efectelor negative asupra sănătății cauzate de microbii care pot aparea pe tuburile de ventilație. Implicit toate costurile de proiectare și mentenanță a sistemelor de ventilație centralizate sunt evitate, ceea ce în final înseamnă costuri reduse cu aproximativ 50% la instalarea sistemelor decentralizate de ventilație cu schimbător de căldură. 

 

Operare ușoară și confortabilă

Fiecare unitate de ventilație Meltem poate fi configurată și poate fi controlată în mod individual, astfel încât ventilația încăperilor se poate face diferențiat. Schimb de aer scăzut în dormitoare pentru a asigura un flux continuu de aer proaspăt, schimburi mai dese în camera de zi atunci când aveți musafiri sau când copiii se joacă.

 

Investiția într-un sistem de ventilație cu recuperare de căldură adaugă valoare locuinței dumeavoastră și creează un climat sănătos în interior. Sistemul de ventilație individuală a încăperilor aduce un plus de confort: dispare zgomotul exterior, oferă o alimentare continuă cu aer proaspăt și un mediu de locuit fără alergeni. Toate acestea cu un consum redus de energie, făcând din sistemul M-WRG alegerea perfectă pentru cei ce își doresc o casă eficientă energetic.

Consumul de energie este de asemenea foarte mic, de numai 3,8w/h. Pentru fiecare kilowatt oră folosit, un sistem M-WRG recupereaza 22 de kilowați oră din energia aerului evacuat.


În plus evitați apariția mucegaiului și păstrați un climat sănătos în încăperi, fără geamuri deschise și fără zgomot exterior.

 

Filtre eficiente antialergeni

Meltem deține certificare pentru cel mai înalt standard de filtrare ECARF – Fundația Centrul European pentru Cercetarea Alergenilor. Furnizăm filtre pentru clasele de filtrare G4, F7 și F6. Persoanele cu alergii sunt protejate, respectiv este eliminat riscul de dezvoltare a unor alergii.

 

Află mai multe de la Terax.ro / Meltem.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva