Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Venituri sigure și constante cu ajutorul sistemelor automate de parcare

Găsirea unui loc de parcare, mai ales în orele de vârf și în centrele marilor orașe, reprezintă o problemă din ce în ce mai mare. Această problemă cu care ne confruntăm zilnic este însă o excelentă oportunitate de business, cu un grad de amortizare a investiției rapid, și o sursă constantă de venituri pentru proprietar.
Venituri sigure și constante cu ajutorul sistemelor automate de parcare
Soluțiile de management inteligent al parcărilor pot fi implementate atât de autoritățile publice, cât și de companiile private. Spre exemplu, amenajarea unor sisteme automate de parcare în centrele orașelor, în proximitatea piețelor ori a altor zone cu trafic intens, poate constitui o sursă generatoare de venituri pentru administrația locală.

De asemenea, prin instalarea de sisteme automate de parcare în incinta spitalelor, atât publice, cât și private, cresc încasările acestor spitale, prin colectarea taxei de parcare. Soluțiile de management automat al parcării KADRA permit taxarea diferențiată, pe bază de abonament sau tichet. În felul acesta, va crește gradul de satisfacție al pacienților și personalului medical, care vor găsi cu ușurință un loc de parcare, indiferent de momentul zilei.

Pentru un proproprietar de hotel, hypermarket, de centru comercial sau ansambu rezidențial, posibilitatea gestionării eficiente a traficului din parcare, alături de monitorizarea și controlul accesului persoanelor, reprezintă un extra-beneficiu pe care îl oferă clienților.

Asigurarea unui grad ridicat de confort și siguranță clienților, prin utilizarea unui sistem automat de parcare, precum și posibilitatea recuperării investiției în doar câteva luni, reprezintă un avantaj comercial major al beneficiarului în fața competiției.

Emiterea de rapoarte pe intervale de timp selectabile este foarte importantă, întrucât permite estimări și optimizări, pentru o gestionare a parcării cât mai eficientă și o profitabilitate ridicată.

De asemenea, posibilitatea de monitorizare în timp real a activității sistemului și a locurilor disponibile scade considerabil disconfortul clienților, care, în loc să se îngrijoreze de găsirea unui loc de parcare, se vor bucura mai mult de timpul petrecut în locația respectivă.
Fabricile de producție, depozitele și centrele logistice au nevoie, de a asigura locuri de parcare pentru flota auto a companiei, precum și pentru mașinile angajaților și vizitatorilor.

Spre exemplu, un beneficiu foarte important pe care proprietarii de centre logistice îl pot oferi, atunci când negociază oferirea în chirie a unui spațiu, îl reprezintă asigurarea locurilor de parcare pentru angajații și vizitatorii companiilor locatare. În felul acesta, valoarea contractului poate crește, iar acel spațiu, care, altfel, putea rămâne neutilizat ori folosit de către alți posesori de automobile din proximitate, va putea fi valorificat de către proprietar.

De asemenea, amenajarea unei parcări automate pentru o fabrică va crea locuri de parcare pentru angajați, vizitatori și camioanele sau tirurile care ajung în incinta fabricii și au nevoie de staționare pentru timpii de așteptare. Astfel, terenul este valorificat și se va putea controla accesul și gestiona traficul în incinta fabricii.

Fluxul intens și constant de mașini care sosesc în aeroporturi și gări reclamă necesitatea montării unui sistem de parcare automată modern și eficient. Costurile operaționale reduse și gestionarea cu precizie maximă a resurselor și a timpilor de staționare sunt esențiale. Prin modalitățile de plată moderne integrate, cum sunt plata contactless cu telefonul mobil sau cu smat watch-ul, pe care KADRA le-a introdus în premieră pe piață, crește satisfacția utilizatorilor.

Nimic nu este mai neplăcut atunci când mergem pe stadion ori într-un centru sportiv, decât să nu putem găsi în timp util, un loc de parcare și, mai mult, să așteptăm la cozi interminabile, la intrare. Controul accesului poate fi automatizat prin montarea unor sisteme de ticketing.

Soluțiile de ticketing și control al accesului KADRA permit gestionarea tuturor activităților legate de emiterea de bilete și abonamente pentru diferite evenimente, conform normativelor naționale și internaționale de securitate în vigoare. Soluția software de ticketing KADRA se poate integra cu orice tip de CRM și pemrite vânzarea rapidă a biletelor, atât online, cât și la casele de bilete.

Beneficiarii sistemelor de parcare KADRA se bucură de soluții integrate și avansate tehnologic. Suntem alături de clienții noștri, pe tot parcursul proiectului, de la consultanță, în faza incipientă, și inclusiv mentenanță post-lucrare.
Parcare securizata Lugoj
Parcare securizata Lugoj

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KADRA