Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Valplast Industrie, partener al Romstal Table Tennis Challenge

Ajuns la cea de-a noua ediție, campionatul de tenis de masă dedicat partenerilor instalatori, organizat de Romstal, reunește și în acest an peste 150 de participanti în Sala Sporturilor din Buzău.
Valplast Industrie, partener al Romstal Table Tennis Challenge

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, începând cu orele 8:00 își dau întâlnire cei mai activi și pasionați jucători de tenis de masă. Voia bună și relaxarea se vor număra printre principalele calități ale jucatorilor. Chiar dacă este vorba de o competiție, în adevaratul sens al cuvântului, relaxarea va fi pe ordinea de zi a participantilor.


În paralel cu campionatul de tenis va avea loc și un turneu de Darts, astfel că fiecare moment al zilei va fi captivant și atractiv.


Competiția se va desfășura în sistemul de grupe urmate de fazele eliminatorii. Competitivitatea și performanțele vor fi răsplătite de către sponsori și partneri.


Valplast Industrie susține alături de Romstal performanța în sportul romanesc, oferind o serie de premii speciale, și va prezenta, într-un cadru informal, gama de tubulatura fonoabsorbantă 4silence Hertz.

Valplast Industrie, partener al Romstal Table Tennis Challenge
Articol scris de
VALPLAST INDUSTRIE