Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Valplast Industrie este alături de toţi partenerii săi

Actuala stare mondială ne influențează nu doar sănătatea, ci și întregul flux de mișcare a bunurilor. Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie și acest lucru afectează economia mondială.
Valplast Industrie este alături de toţi partenerii săi
Pentru noi, sănătatea clienților noștri și a noastră este prioritară. Ca o garanție a acestui lucru am urmat și urmăm toate recomandările oficiale emise de Departamentul pentru Situații de Urgență, Ministerului Sănătății și Ministerului Afacerilor Interne. Măsurile de igienă și acces în fabrică sunt respectate cu strictețe.

Astfel, capacitatea de producție nu este afectată și putem răspunde tuturor solicitărilor clienților și partenerilor noștri. Livrarea se face conform programului obișnuit, bazându-ne pe sprijinul transportatorilor cu care suntem în strânsă legatură.

Prevenim răspândirea virusului COVID-19 prin limitarea deplasărilor noastre la sediile partenerilor și a vizitelor de lucru la sediul nostru.

Acesta este modul nostru de a răspunde provocărilor din această perioadă.

Vă suntem alături, rămânem în strânsă legătură și ne puteți contacta telefonic sau prin email ori de câte ori aveți nevoie de suportul nostru.
Articol scris de
VALPLAST INDUSTRIE

Alte articole interesante