Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Usile de garaj tip rulou - varianta economica pentru spatiile rezidentiale si industriale

Usile de garaj tip rulou - varianta economica pentru spatiile rezidentiale si industriale

O varianta in egala masura practica si eleganta pentru inchiderea garajului, atat in cazul locuintei, cat si al spatiilor industriale, o reprezinta usile de garaj de tip rulou. Beneficiind de o tehnologie avansata de productie, de caracteristici functionale si practice si de un design placut si armonios, usile de garaj de tip rulou se situeaza in topul preferintelor partenerilor Kondor.

 

Kondor, un promotor in domeniul solutiilor practice pentru casa si afacere, isi argumenteaza numarul mare de parteneri multumiti prin intermediul calitatii, al functionalitatii si al accesibilitatii pentru tot portofoliul de produse fabricate.

Parteneriatele indelungate si mutual eficiente ale companiei Kondor, localizate la nivelul intregii tari, au fost consolidate, inca de la inceput, pe increderea partenerilor sai in calitatea deosebita a produselor. Componentele utilizate in fabricarea produselor sunt ele insele calitative si au caracteristici complementare in procesul manufacturarii. De asemenea, un beneficiu important pentru parteneri este reprezentat de sistemul de comenzi online, care faciliteaza plasarea rapida si personalizata a comenzilor, pentru fiecare client final in parte. Concomitent, sistemul permite calcularea pretului, ceea ce micsoreaza semnificativ timpul de raspuns fata de clientul final.

 

 

In pretul produsului catre partenerii Kondor intra si transportul, efectuat in toata tara, intr-un interval de maxim 6 zile lucratoare de la plasarea comenzii si confirmarea platii. Acest termen scurt de livrare este garantat de un management al productiei eficient, perfectionat in decurs de un deceniu si justificat de bonurile de consum care ordoneaza intregul proces de fabricatie. 

Argumentul pe care Kondor il considera relevant, din punctul de vedere al parteneriatelor mutual avantajoase, il constituie pretul produselor sale. Loialitatea partenerilor sai, foarte importanti pentru zonele teritoriale pe care le deservesc, este un indicator al raportului calitate/pret pe care acestia nu l-au gasit in alta parte.

 

Toate aceste beneficii ale partenerilor Kondor devin complete prin asigurarea gratuita si voluntara a unui suport de Marketing. Materialele de prezentare, care sustin cresterea vanzarilor, reunesc caracteristicile dominante ale produselor, care le fac atractive in ochii clientului final.

In ceea ce priveste usile de garaj de tip rulou Kondor, acestea sunt desavarsite datorita componentelor compatibile si competitive, de provenienta poloneza. Productia realizata in conditii optime de profesionalism, impreuna cu patrunderea lor chiar si pe piata  din Belgia, sunt dovezi relevante pentru calitatea usilor de garaj de tip rulou de la Kondor.

 

Un alt aspect care le diferentiaza de celelalte produse din gama de solutii pentru inchiderea si securizarea garajului il reprezinta caracterul lor versatil. Usile de garaj tip rulou pot fi adaptate deschiderilor cu specificatii atipice si pot satisface, in egala masura, cerintele estetice ale clientilor si ale spatiilor arhitecturale pe care sunt montate.

 

Argumentele alegerii unei usi de garaj tip rulou Kondor pornesc de la rezistenta sporita in fata intemperiilor, asigurata de materialele solide si compacte: carcasa si lamele din aluminiu, ghidaje si lamela terminala din aluminiu extrudat si ax interior din otel. Acestea le garanteaza o durata minima de viata de 20 de ani. Motivele care continua seria avantajele bifeaza: siguranta si silentiozitatea in exploatare, precum si usurinta manevrarii, facilitata prin actionarea cu telecomanda.

 

Kondor este in prezent cel mai important producator de rulouri exterioare din Romania. Constant preocupat de gasirea celor mai practice si viabile solutii pentru casa si afacere, precum si de consolidarea relatiei durabile cu partenerii, Kondor devine, pentru oricare dintre partenerii sai, garantia calitatii si accesibilitatii.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România