Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Uși glisante din lemn stratificat de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri

Doriti sa aveti o casa mai spatioasa, cu lumina naturala din abundenta? Unilux Construct vine in ajutorul dumneavoastra cu un sistem perfect din punct de vedere tehnic, care va imbogati spatiul interior si va crea, in plus, un mediu modern, elegant si natural.
Uși glisante din lemn stratificat de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri

Usile glisante din lemn stratificat oferite de Unilux Construct elimina limitele dintre interior si exterior, oferind locuintei mai multa lumina si spatiu si posibilitati nelimitate de proiectare a fatadelor.

Functionalitatea si designul modern se intalnesc intr-un produs care poate fi personalizat foarte usor, raspunzand astfel necesitatilor dumneavoastra legate de mobilier.

Usile glisante din lemn stratificat ofera proprietarilor de case posibilitatea de a crea interfete unice intre camere mai mari si terase, balcoane si gradini. Acest tip de usi nu reprezinta doar o alternativa atractiva pentru locuintele noi, ci pot fi utilizate si in proiecte de renovare. Usile glisante din lemn stratificat sunt alese in special pentru a economisi spatiu, pentru eleganta lor si, nu in ultimul rand, ca solutii de compartimentare.

Usile noastre glisante din lemn stratificat sunt proiectate pentru a oferi legaturi excelente de etansare, rezultatul fiind o performanta energetica impresionanta. Folosind un sistem de parghii, cand manerul de deschidere este rotit la 180 de grade, intreaga usa se ridica de pe garniturile sale si aluneca cu usurinta.

Acest lucru permite ca cele doua unitati de glisare foarte mari si grele sa se deplaseze cu un efort minim, iar cand usa se opreste, aceasta se scufunda inapoi pe garniturile sale, formand o alta legatura etansa. Usile glisante din lemn stratificat ajuta la obtinerea unui design unitar, iar eleganta si confortul va vor intampina inca de la intrarea in casele dumneavoastra.


Unilux Construct - seriozitate si profesionalism

Unilux Construct este cel mai mare producator de PVC, usi din lemn statificat, ferestre si pereti cortina, care ofera produse de inalta calitate si care are o vasta experienta in domeniu. Ideea principala a marcii Unilux Construct o reprezinta produsele si solutiile practice si durabile, ecologice si eficiente din punct de vedere energetic. Ferestrele, peretii cortina si usile din lemn stratificat combina tendintele internationale privind designul, standardele europene de inalta calitate si avantajele care decurg ca urmare a faptului ca sunt produse local.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
UNILUX CONSTRUCT
Lucru în România