Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

UrbanEye Film Festival / editia a 2-a / despre oras prin film

UrbanEye Film Festival / editia a 2-a / despre oras prin film

In perioada 11 - 15 noiembrie 2015, la cinema Elvira Popescu, va avea loc editia a doua a festivalului  UrbanEye, primul festival de film din Romania despre oras si viata urbana.

 

Nici anul acesta nu vor lipsi atelierele si evenimentele pentru adolescenti si copii. UrbanEye organizeaza impreuna cu asociatia Vira atelierul Primul meu film documentar, in cursul caruia liceeni selectati vor avea ocazia sa foloseasca o camera de filmat in scopuri cinematografice şi sa inteleaga mai bine orasul si comunitatea din care fac parte. Asociatia de-a arhitectura se alatura din nou festivalului si va organiza un atelier pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani. Cei mici vor fi invitati sa creeze din carton orasul personajului preferat si sa traiasca astfel experienta directa a conceperii şi realizarii unui spatiu public, cu scopul de a le starni curiozitatea fata de oraş ca loc de cooperare şi interventie.

 

Descrierile filmelor  si ale evenimentelor, precum si toate noutatile pot fi gasite pe site-ul festivalului: www.urbaneye.ro. si pe Facebook: UrbanEye Film Festival.

 

UrbanEye este o platforma de idei care, pornind de la legatura dintre film si oras, deschide discutia despre locurile in care traim prin organizarea anuala a Festivalului de Film UrbanEye si a altor evenimente de-a lungul anului.

 

Concept si organizare: Asociatia Arta in dialog

Sponsor: Hansen

Parteneri: Ordinul Arhitectilor din Romania, Administratia Fondului Cultural National, Institutul Cultural Roman, Institutul Francez, Cinema Elvira Popescu, Asociatia VIRA, Asociatia de-a arhitectura, Domnul de Roua, The Plot, FabLab.

“UrbanEye – Despre oras prin film“ este un proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitea beneficiarului finantarii.”

 

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la: info@urbaneye.ro

 

www.urbaneye.ro
facebook/UrbanEye Film Festival

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva