Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un restaurant din Amsterdam redefineşte modul în care luăm masa în oraş pe timp de pandemie

Pe masura ce restrictiile impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus incep sa fie relaxate, restaurantele din intreaga lume incearca sa se pregateasca pentru a-si putea intampina clientii respectand recomandarile privind distantarea sociala, care va continua sa fie importanta si post lockdown.
Un restaurant din Amsterdam redefineşte modul în care luăm masa în oraş pe timp de pandemie
Mediamatic Amsterdam / Instagram

Daca localuri din tari precum China, Taiwan si Italia au instalat separatoare din plastic sau sticla la mese, un restaurant din Amsterdam, Olanda, duce experienta mancatului in oras pe timp de pandemie la un nou nivel.

Mediamatic ETEN, un restaurant vegan din cadrul centrului artistic Mediamatic Biotoop, a venit cu ideea unor cabine din sticla pe care le numeste "sere", care sa le permita clientilor sa ramana protejati in timp ce iau masa in oras. Noul design a fost testat pe 5 mai, iar restaurantul ar urma sa fie deschis publicului larg pe 21 mai, daca va obtine aprobarile necesare din partea autoritatilor.

 

"Serele", un fel de separeuri complet izolate instalate pe malul apei, au o capacitate de doua persoane - ideal care sa locuiasca impreuna. Cei care le-au testat deja sustin ca sunt foarte comfortabile.

 

La randul lor, chelnerii poarta viziere si servesc mancarea pe platouri din lemn, astfel incat este limitat cat mai mult posibil contactul intre personalul restaurantului si clienti.

 

C.S.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva