Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un oraș a instalat un tobogan care scurtează distanța dintre două străzi (Video)

Un tobogan lung de 38 de metri, gandit sa functioneze ca o scurtatura intre doua strazi situate la niveluri diferite, a fost instalat in orasul spaniol Estepona, dar se pare ca ideea nu a fost una dintre cele mai inspirate.
Un oraș a instalat un tobogan care scurtează distanța dintre două străzi (Video)

Structura realizata din otel inoxidabil, care ar fi cea mai mare de acest gen din Spania, are un grad de inclinare intre 32 si 34 de grade si fost deschis publicului recent, insa doar pentru doua zile, in conditiile in care mai multi oameni s-au plans ca s-au ranit in timpul utilizarii.

Consiliul orasului a anuntat ca i-a cerut companiei care a construit toboganul sa efectueze o verificare amanuntita a acestuia. In acelasi timp, autoritatile le-au cerut oamenilor sa respecte instructiunile de utilizare specificate, cum ar fi sa tina mainile in interior si sa nu-l foloseasca in acelasi timp cu alti oameni, relateaza The Guardian.

Consilierii municipali sustin ca accidentele sunt cazuri izolate si ca mai mult de 1.000 de oameni au folosit toboganul in prima zi de la lansare fara probleme.

Costurile toboganului, instalat de o companie privata in cadrul unui demers privind redezvoltarea zonei, s-au ridicat la aproximativ 28.000 de euro.

 

C.S.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România