Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un nou produs de la Dexion - Cantilever Usor

Un nou produs de la Dexion - Cantilever Usor
Dexion lanseaza sistemul Cantilever usor, proiectat in mod special pentru marfa de greutate usoara, dar de dimensiuni ridicate. Sistemul a fost proiectat ca un alternativa mai usoara, simpla si de dimensiuni mai reduse fata de fratele sau mai mare, cantilever-ul Dexion.

La inceputul lui 2010, Dexion a lansat in Romania sistemul de rafturi in consola cantilever greu, eveniment intampinat cu entuziasm de clienti. Indata ce sistemul a fost lansat, comenzile nu au incetat sa vina din Romania si de peste hotare pentru noul sistem de depozitare in consola. Design-ul solid, bazat pe profile IPE al cantilever-ului s-a dovedit ideal pentru instalatii industriale grele si rezistente, dar numerosi clienti au cerut si sisteme mai mici si mai simple, care sa fie usor de ajustat si repozitionat.

Astfel s-a nascut Cantilever-ul Usor, proiectat avandu-se in vedere eficienta fratelui sau mai mare, dar si o abordare mai usoara si mai simpla. Dupa planuri si testari amanuntite, cantilever-ul usor a fost lansat si acum este disponibil in Romania, ca parte a gamei Dexion.

In locul profilelor grele pentru constructii de tip IPE, cum este cazul sistemului mai mare, cantilever-ul usor foloseste coloanele stelajelor pentru paleti Premierack; recunoscute pentru rezistenta si fiabilitatea lor, precum si grinzi de Premierack pe post de contravantuiri. Acest design inovativ duce la o constructie mai usoara si mai simpla, care este mai usor de instalat si ajustat decat cantilever-ul traditional.

Design-ul mai usor, componentele standard si usurinta in transport si instalare se traduc in costuri mai reduse pentru cantilever-ul usor decat pentru versiunea grea.

Cantilever-ul usor poate fi echipat cu accesorii, cum ar fi opritoare de capat de brat, pentru a impiedica tevile si barele sa cada. Sistemul este disponibil atat in versiune simpla cat si dubla si poate fi livrat fie in culorile standard albastru/portocaliu, in alte culori la cerere sau in versiune galvanizata pentru instalatii de exterior. Cantilever-ul usor este potrivit pentru depozitarea bunurilor lungi si massive cu greutati care nu depasesc 500 Kg pe nivel. Daca preconizati incarcari mai mari pe rafturi va invitam sa folositi sistemul nostru cantilever greu.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
DEXION Storage Solutions
Lucru în România