Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un hotel de invidiat, cu gradini verticale!

Un hotel de invidiat, cu gradini verticale!

 

O idee originala

 

N-ai mai construit hoteluri pana acum, asa ca habar nu ai cum ar putea clientul tau sa-si faca reclama sau sa transforme hotelul in ceva deosebit. Insa, daca vei cauta pe internet, sigur vei gasi ceva util si te vei bucura sa-i dai o veste buna. Cauti solutii si tocmai ai dat peste niste prezentari ale unor hoteluri celebre din Paris si din Londra care chiar au ceva deosebit: gradini verticale si ziduri exterioare vegetale care fac deliciul vizitatorilor. Chiar s-a ajuns la concluzia interesanta cum ca majoritatea celor veniti acolo sa se cazeze au ales hotelul tinand cont de aceste deja faimoase gradini verticale.

 

Acum stai si te gandesti din perspectiva clientului tau: cladiri frumoase sunt multe in toate orasele, dar hoteluri de lux cu gradini verticale... le poti numara pe degete! Acum ca ai gasit o idee care merita sa-i fie prezentata, o sa-l contactezi pe client sa-i spui. Insa, daca te intreaba daca stii si vreun furnizor de plante ce-o sa-i spui? O sa lasi omul sa caute de unul singur si sa mearga din oferta in oferta? Lui ii trebuie un furnizor de calitate in cel mai scurt timp, asa incat sa si inceapa treaba. Pentru ca esti un om care se respecta, indruma-l catre Biosolaris Producator de Plante.

 

Colaborari de lunga durata

 

Vino la Biosolaris Producator de Plante ca sa vezi serele noastre cu plante, sa ne cunosti si sa stabilim o colaborare reciproc avantajoasa! Putem sa colaboram pe o durata lunga si in cazul altor amenajari pe care le vei dori in preajma constructiilor de care te vei ocupa de acum inainte.

 

 

Articol scris de
BIOSOLARIS
Lucru în România