Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un cinematograf plutitor la care mergi cu barca, pe Sena în această vară

Cinematograful de tip drive-in este una dintre activitatile de petrecere a timpului pe care pandemia de coronavirus a readus-o in prim plan, iar Parisul duce experienta la un nou nivel.
Un cinematograf plutitor la care mergi cu barca, pe Sena în această vară

Capitala Frantei va lansa in curand un cinematograf in aer liber la care se va ajunge nu cu masina, ci cu barca. Le Cinéma sur L'eau (Cinematograful de pe apa) este un cinematograf plutitor amenajat pe apele Senei, o experienta de care parizienii se vor putea bucura pe 18 iulie, ca urmare a unei colaborari intre lantul de cinematografe Mk2 si Häagen-Dazs. Ziua a fost aleasa pentru a marca inceputul evenimentului anual Paris Plages, in cadrul caruia pe malul fluviului si al lacului Bassin de la Villette sunt create in fiecare vara plaje artificiale temporare.

Respectand regulile privind distantarea sociala, 150 de localnici grupati in 38 de barci electrice vor putea urmari comedia franceza "Le Grand Bain" si scurtmetrajul "A Corona Story” despre COVID-19, castigatorul unei competitii lansate de Mk2.

Fiecare barca poate gazdui intre doua si sase persoane, iar fiecare grup va fi format din membri ai aceleasi familii sau din prieteni. Alti 150 de oameni vor putea urmari productiile de pe tot atatea sezlonguri instalate pe uscat. Biletele pot fi cumparate pana pe 15 iulie.

 

C.S.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva