Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un brad altfel - idei pentru decorarea bradului de craciun

Nici modern, nici chic, ci unul care sarbatoreste speranta
Un brad altfel - idei pentru decorarea bradului de craciun
In acest an, bradul devine un simbol mai puternic decat a fost vreodata in ultimii ani. Va reprezenta speranta si punctul de lumina de la capatul unei epidemii care a facut ravagii peste tot in lume.

Multi dintre noi vom petrece Craciunul in case, in jurul lui, rugandu-ne ca suferinta sa ia sfarsit. Ne vom bucura de primele vesti bune in legatura cu inceperea campaniilor de vaccinare peste tot in lume.

Indiferent daca personal vom decide sa ne imunizam sau nu, vaccinul va pune capat, in cateva luni, uneia dintre cele mai mari provocari din epoca noastra. Bradul din casele noastre va simboliza intoarcerea la normalitate.

De aceea cred ca ar trebui sa-l decoram intr-un mod special. Nu o sa avem posibilitatea in acest an sa facem cumparaturi, sa ne petrecem timpul prin magazine din cauza masurilor de protectie, dar trebuie sa ne folosim de creativitatea noastra.
Un brad altfel - idei pentru decorarea bradului de craciun
Sa facem din bradul natural sau artificial pe care-l avem un simbol al victoriei impotriva unui inamic nevazut care ne-a dat vietile peste cap si a provocat atata suferinta.

Nu cred ca bradul de anul acesta ar trebui incadrat intr-un stil, nu cred ca trebuie sa fie chic sau special, ci trebuie sa ne reprezinte, sa reprezinte familiile noastre si modul cum am trecut si trecem prin aceasta perioada dificila.

In loc de globuri, as folosi fotografii cu cei dragi, luate din albume. As face decoratiuni din jucariile vechi ale copiilor si i-as ruga pe cei dragi sa-mi dea exemplu de un obiect, o melodie, o carte care i-a ajutat in aceasta perioada dificila.

Bradul din acest an cred ca trebuie sa reprezinte viata din aceasta perioada. Emotiile, grijile si gesturile bune pe care le-am facut pentru a merge mai departe, pentru a-i proteja pe cei din jurul nostru.
Un brad altfel - idei pentru decorarea bradului de craciun

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
Interior Online