Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Un autobuz vechi a fost transformat într-o piscină încăpătoare

Ce poti face cu un autobuz vechi? Artistul francez Benedetto Bufalino n-ar sta prea mult pe ganduri inainte sa-ti raspunda: o piscina foarte cool, desigur. In fond, n-ar fi prima oara cand transforma ceva ce in ochii altcuiva nu este decat un morman de fiare vechi intr-un loc de balaceala.
Un autobuz vechi a fost transformat într-o piscină încăpătoare

Iata ce a facut in urma cu un an, de pilda: Un artist francez a transformat o rulota veche intr-o piscina

Cu noul proiect, mai mare, mai ingenios, Bufalino si colegii sai s-au intrecut pe ei insisi, transformand un autobuz rasturnat intr-o veritabila piscina.

Inedita piscina este situata langa orasul Lens din nordul Frantei, unde suntem siguri ca a fost primita cu mult entuziasm daca ne gandim la valul de caldura care a afectat in aceasta perioada nordul Europei. Pentru a obtine acest rezultat, Bufalino a decupat una dintre partile laterale ale autobuzului, a golit interiorul si l-a captusit cu materiale care sa sustina si sa retina apa.

Pentru siguranta, piscina este prevazuta inclusiv cu o zona pentru salvamari.

Printe proiectele inedite ale lui Bufalino, va mai amintim de autoturismul Seat Ibiza transformat intr-un jacuzzi, metamorfozarea unui alt vehicul intr-un cuptor de pizza sau amenajarea unui acvariu pentru pesti intr-un excavator si o cabina telefonica.

Un autobuz vechi a fost transformat într-o piscină încăpătoare

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva