Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Tubulatura textilă vs tubulatura clasică. Avantajele tubulaturii FabricAir

Detaliile fac astăzi diferența mai mult decât oricând. Aspectul unei încăperi, fie că este birou, piscină sau fabrică, contează să fie curat, plăcut, original. Atât pentru angajați, cât și pentru clienți. S-a dovedit că angajații sunt mai productivi și mai motivați atunci când lucrează într-un ambient plăcut și sănătos. În aceeași măsură, clienții sunt motivați să revină într-un mediu care arată ireproșabil și în care se simt bine.
Tubulatura textilă vs tubulatura clasică. Avantajele tubulaturii FabricAir

Mai mult decât detalii, țevile de instalații ocupă de cele mai multe ori un spațiu semnificativ într-o încăpere. Pe cât de necesare, pe atât de dificil de integrat în design-ul de interior. Nu și atunci când vorbim despre tubulatura textilă. Iată de ce:

Aspect ingenios. Unul dintre marile avantaje ale tubulaturii textile FabricAir este nu numai că nu strică estetica spațiului, ci chiar contribuie la aspectul plăcut și nota de originalitate a încăperilor. Fie că vorbim de săli de expoziție, de centre spa, de birourilor, de supermarket-uri, laboratoare, școli etc. Acest lucru este posibil prin varietatea de culori și forme în care tubulatura textilă FabricAir este disponibilă.

Ușor de curățat și anti-bacteriană. Atunci când tubulatura nu este curățată, poate suferi depuneri de praf, alergeni și alte micro-organisme dăunătoare pentru angajați și clienți. Un alt mare avantaj al tubulaturii textile FabricAir este faptul că are proprietăți anti-bacteriene și, mai mult, poate fi curățată extrem de ușor față de cea clasică, doar cu ajutorul mașinii de spălat.

Nu este de mirare faptul că este preferată în bucătării, restaurante și medii de lucru solicitante din acest punct de vedere.

Control perfect al aerului, fără neplăceri. Dacă de exemplu, angajații sau clienții tăi sunt deranjați de zgomotul neplăcut al instalațiilor clasice, nu va fi cazul prin utilizarea tubulaturii textile FabricAir datorită caracteristicii sale de noise-free. Și, pentru că tubulatura textilă poate fi controlată eficient, în cazul distribuirii de aer condiționat, de exemplu, aceasta va avea grijă ca fluxul de aer rece să fie distribuit optim, după cum îți dorești. Angajații sau clienții tăi nu vor (mai) suferi în timpul verii de problemele cauzate de aerul rece produs.

Ușor de instalat. Pentru că tubulatura textilă FabricAir este ușoară și se montează cu ajutorul sistemului special All in one, instalarea acesteia va fi floare la ureche și va dura foarte puțin. Mai mult, îți asigurăm asistență și montaj gratuit.

Rezistență mare + garanție de până la 10 ani! Probabil te întrebi dacă tubulatura textilă rezistă în fața timpului și a focului. Da, tubulatura textilă FabricAir a fost special produsă pentru a face față celor mai mari provocări. Este anti-inflamabilă, antistatică, permeabilă sau impermeabilă (în funcție de condițiile de utilizare).

Iată doar câteva avantaje pe care le obții cu ajutorul tubulaturii textile FabricAir, indiferent dacă activezi în domeniul comercial, horeca, retail sau office.

Află și celelalte avantaje! Contactează-ne pentru mai multe informații:

Telefon: 0740 77 56 96
Email: info@soldec.ro

Tubulatura textilă vs tubulatura clasică. Avantajele tubulaturii FabricAir
Tubulatura textilă vs tubulatura clasică. Avantajele tubulaturii FabricAir
Tubulatura textilă vs tubulatura clasică. Avantajele tubulaturii FabricAir

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SOLDEC
Lucru în România