Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

TOP 3 tehnici de împărțire pe zone a unui Studio

Un apartament Studio este o locuință care nu este compartimentată, dar care are funcționalitatea completă a unui apartament obișnuit. Această opțiune este ideală pentru tinerii care iubesc experimentele și urmăresc tendințele moderne.
TOP 3 tehnici de împărțire pe zone a unui Studio
Amenajând un apartament Studio, va trebui să rezolvați două sarcini care se exclud reciproc - să împărțiți zone cu funcționalități diferite (evidențiați „dormitorul”, „camera de zi” și „bucătăria”), dar, în același timp, să păstrați integritatea percepției. Cum puteți face acest lucru cu ajutorul tapetului?

Cele mai reușite tehnici de delimitare pe diverse zone sunt:

● Peretele de accent. Alegeți pereții la care doriți să atrageți maximă atenție și decorații cu un tapet contrastant. Acesta poate fi:
- un tapet monocolor din aceeași colecție, însă de o culoare mai aprinsă sau mai întunecată
- un tapet cu ornament față de un tapet monocolor
- un fototapet

TOP 3 tehnici de împărțire pe zone a unui Studio
TOP 3 tehnici de împărțire pe zone a unui Studio
Recomandările standard de culori sunt: nuanțele calde, care fac ca spațiul să fie mai compact și mai confortabil, iar nuanțele reci care extind spațiul. În afara de nuanțe, puteți utiliza pentru delimitare și textură, precum imitație de cărămidă, beton, lemn, piele, mătase, oțel sau tencuială decorativă.

● Arcă. Aceasta este o tehnică clasică de divizare în numărul necesar de zone funcționale. Această metodă necesită utilizarea diferitor tipuri de tapet în fiecare zonă. Iar suprafețele laterale ale arcului pot avea formă de nișe, creând astfel spații de depozitare originale.
● Un panou fals este o modalitate reușită de împărțire a unui spațiu mare în mai multe „camere” confortabile. Cel mai des, astfel de panouri sunt efectuate din gips-carton, fiind estetice și ușoare. Le puteți decora cu un tapet care atrage atenția, creând accentul necesar pe panoul fals, iar pentru un efect vizual și mai remarcabil, alegeți pentru decorare tapetele cu diverse ornamente, completate de o iluminare direcțională.

TOP 3 tehnici de împărțire pe zone a unui Studio
Producătorii tapetului MallDeco urmăresc cu atenție tendințele moderne în designul interior, astfel că vă pun la dispoziție colecții de tapet care vă vor ajuta să creați combinații impresionante ușor și rapid. Contactați-ne pentru a primi o consiliere profesionistă în acest sens.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TOP RESERVE BUSINESS