Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

The Office Cluj - unul dintre proiectele imobiliare de rezonanta din 2014

The Office Cluj - unul dintre proiectele imobiliare de rezonanta din 2014

 

Context economic

Dezvoltarea si inaugurarea complexului de birouri The Office se produc intr-o perioada favorabila in care orasul Cluj-Napoca reprezinta un mediu foarte atractiv pentru investitori. Printre companiile de renume international care au inchiriat deja spatii in complexul The Office se afla: Yardi, Deloitte, Three Pillar, National Instruments. Cele doua noi corpuri ale complexului menite sa extinda suprafata disponibila la 54 000 de mp sunt confirmate de investitori si exista deja cerere de inchiriere de spatiu pentru o parte din ele.

The Office este o cladire business, deja simbol al mediului de afaceri din Cluj-Napoca. Exista un contrast puternic intre istoria locului, un teren cu trecut industrial, situat in centrul orasului si cladirea din sticla menita sa sustina dezvoltarea mediului de afaceri din oras si din regiune.

 

“Cladire verde” - certificare BREEAM rating excellent

The Office este o „cladire verde”, dispune de sisteme avansate de reducere a consumului de energie, de solutii inovative de incalzire si racire si este construita din materiale cu impact minim asupra mediului. Usile rotative de la intrare sunt parte activa a solutiei de optimizare a izolarii termice. Acestea asigura o economie de energie termica de  pana la 6 ori mai mare decat cea oferita de usile culisante sau batante.

Cladirea The Office a obtinut gradul „Excellent”, acordat de BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology). BREEAM este cea mai utilizata metoda, folosita in prezent, de evaluare a impactului cladirilor asupra mediului.

 

 

Usile rotative produse de liderul mondial Blasi in Germania ofera cel mai bun mix intre inovatie, experienta in constructia usilor rotative si gama larga de solutii constructive la costuri optimizate. Pe langa prestigiul pe care o usa Blasi il confera unei cladiri, solutia ofera cea mai buna economie termica cladirii, costul de achizitie fiind amortizat in primii ani de utilizare.

Usile Blasi sunt disponibile in Romania prin Divizia Siatec a companiei Aluterm Group care de 20 de ani este specializata in solutii de automatizare a cailor de acces.

 

The Office - proiect deschizator de drumuri

The Office este unul dintre cele mai importante proiecte ale anului 2014 prin rolul de initiator al dezvoltarii mediului de business regional, prin rafinamentul constructiei si prin solutiile tehnice inovative utilizate. Fenomenul de externalizare a serviciilor companiilor importante in orasele mari ale tarii, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Brasov va continua. Proiecte precum The Office participa activ la amplificarea acestui fenomen si la dezvoltarea regiunilor in care sunt construite.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KADRA