Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Termoizolații de calitate pentru renovarea acoperișurilor înclinate

Gama BACHL Tecta PUR HD-plus – termoizolaţie pentru un acoperiş fără punţi termice

Termoizolații de calitate pentru renovarea acoperișurilor înclinate

Plăcile termoizolante BACHL tecta-PUR® HD-plus vă asigură o soluție ideală pentru orice acoperiș șarpantă care necesită renovare, indiferent de unghiul de inclinare sau modul de montare a acoperișului.

Plăcile termoizolante BACHL tecta-PUR® HD-plus dispun de o laminare cu folii permeabile la vapori suprapuse pe o lățime de 10 cm pe partea superioară. Datorită acestui fapt, cât și laminării aplicate din fibră de sticlă pe ambele părți, permite trecerea fără acumulare a vaporilor atât din acoperiș, cât și din structurile situate sub acesta.

Pe lângă proprietățile de termoizolare ale sistemului de termoizolație pentru acoperișuri BACHL tecta-PUR®, acesta îndeplinește și cerințele privind nivelul de zgomot.

Metoda renovării nu implică desfacerea învelișurilor interioare ale acoperișului, spațiul fiind în mod continuu utilizabil pe întreaga durată a lucrărilor.

Conceptul structurii stratificate oferă soluții pentru o multitudine de probleme legate de acoperișuri, cum ar fi lipsa unor țigle sau a șipcilor de fixare individuale, dimensiunea spațiului de aerisire, probleme legate de starea foliei de aerisire sau al învelișului acoperitor.

Datorită valorilor înalte ale parametrilor de rezistență ale panourilor BACHL PIR elementele pot fi așezate direct pe căpriori, fără să fie nevoie de platformă de fixare din scândură. Montarea termoizolației se va efectua deasupra căpriorilor, respectiv deasupra întregii structuri de suport din lemn, asigurând astfel protecția permanentă a acestor elemente structurale, iar prin aceste măsuri durata de viață a structurii acoperișului se poate multiplica, și totodată fixarea cu ajutorul șipcilor de fixare va contribui la ranforsarea structurii acoperișului din punct de vedere static.

Termoizolații de calitate pentru renovarea acoperișurilor înclinate

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
BACHL